Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

4 tapaa määritellä “basic”

Uusi vuosi, uusi sinä. Määrittele basic raikkaalla ja monikäyttöisellä Basic Line -sarjalla. Keittiön järjestämisestä vaatekomeron pikkutavaroiden ja korujen säilytykseen, nämä  Basic Line säilytys- ja järjestämisvinkit auttavat sinua elämään parasta elämääsi vuonna 2020. 

4 tapaa määritellä “basic”

1. Tee keittiöstäsi tehokkaampi

Aterian valmistelua keittiössä? Käytä Basic Line -sarjaasi erilaisten ruokatarvikkeiden, kuten salaattien, pastasalaattien, muhennosten ja muiden lajitteluun. Miten olisi Basic Line -sarjan käyttö pitämään terveellisiä välipaloja, kuten siemeniä ja pähkinöitä esillä työtasolla perheen käytettäväksi. 

Basic Line sopii pakattavaksi tiiviisti jääkaappiin tai pienempään kaappiin ja erikokoisina niitä voidaan asettaa sisäkkäin, kun ne eivät ole käytössä, vapauttaen näin lisää hyllytilaa keittiössäsi. 

Asiantuntijan vinkki: Voit myös käyttää Basic Line 5 dl, 1,2 l ja 2,5 l astioita kausituotteidesi kuljettamiseen ja säilytykseen. #NoTimeToWaste

  • 4 tapaa määritellä “basic”
  • 4 tapaa määritellä “basic”

2. Järjestä makuuhuoneesi ja vaatekomerosi

Kun Basic Line -astiasi eivät ole herkullisten välipalojen tai aterioiden valmistelun käytössä, mikset käyttäisi niitä hyvään käyttöön makuuhuoneessasi ja/tai vaatekomerossasi. Basic Line 2,5 l on kätevä  käärittyjen solmioiden, vöiden ja huivien säilytykseen. Basic Line 5 dl ja Basic Line 1,2 l ovat loistavia pienemmille tavaroille kuten kalvosinnapit, rintaneulat ja korut. 

Asiantuntijan vinkki: Ennen vaatteittesi laittamista takaisin kaappiin, käytä Basic Linea kamaripalvelijana keräämään kaikki kuitit, kolikot, avaimet ja muut päivän kuluessa taskuihin kertyneet tavarat. 

  • 4 tapaa määritellä “basic”
  • 4 tapaa määritellä “basic”

3. Laita työ- ja leikkihuone järjestykseen

Basic Linen sileä sisä- ja ulkopuoli tekee niistä vähemmän alttiita naarmuille ja suurenmoisia työpöydän paperiliittimien, kuulakärkikynien sekä lyijykynien tai joidenkin niiden herkullisten makeisten säilytykseen joita mielelläsi napostelet päivän mittaan ;) 

Värikäs Basic Line on hyvä säilytysratkaisu lasten taide- ja käsityötarvikkeiden säilytykseen ja järjestämiseen leikkihuoneessa, mikä tarkoittaa heidän voivan viettää enemmän aikaa taideprojektinsa parissa ja vähemmän siivouksessa. 

4 tapaa määritellä “basic”

4. Basic ja paljon enemmän

Ota Basic Line-astiasi perheen lomalle mukaan matkavälipalojen säilytykseen tai säilytä niissä helposti häviävät lautapelin nappulat. Lomien loputtua, voit käyttää Basic Linea säilytysrasiana matkamuistoille, jotka mustuttavat ihanasta lomasta. 

Asiantuntijan vinkki: Jos sinusta on mukavaa kerätä muistoesineitä, miksi et keräisi jotakin tunnepitoista jokaisesta perheenjäsenestäsi ja muuttaisi Basic Linea vuoden 2020 aikakapseliksi, joka olisi hauska avata jonkin vuoden kuluttua! :D

Ihastuttaako Basic Line? Ota yhteyttä konsulettiisi tänään ja tiedustele, kuinka voit hankkia niitä, saatavana vain rajoitetun ajan.

Top