Takaisin tuloksiin
Punajuuria, Punakaalia Ja Inkivääriä
Valmistus
Valmistusaineet
- 5 henkilölle
500 g punakaalia
400 g raakoja punajuuria
20 g tuoretta inkivääriä
2 valkosipulinkynttä
1 dl omenasiiderietikkaa tai omenaviinietikkaa
1 dl vettä
suolaa ja pippuria
50 g cashewpähkinöitä
6-8 korianterin oksaa lehtineen
Esivalmistelut
20 minuuttiaValmistus
13 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
- Viipaloi punakaali ohuiksi viipaleiksi MandoChefillä (1/).
- Kuori punajuuri ja pilko se ohuiksi suikaleiksi MandoChefillä (1/6).
- Kuori inkivääri ja raasta se Click Series Raastimella.
- Poista valkosipulinkynsistä kuoret, halkaise ne kahtia ja poista niiden vihreät ituosat.
- Sekoita MicroWave Fast Cookerissa keskenään kaali, punajuuret, inkivääri, viinietikka ja vesi. Laita kansi päälle ja anna kypsyä mikroaaltouunissa 13 min 900 watin teholla. Anna seoksen tekeytyä kannen alla 10 minuuttia, niin että paine tasaantuu keittimessä.
- Avaa tämän jälkeen Pressure Cookerin kansi ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita, peitä kannella ja anna tekeytyä vielä 30 minuuttia.
- Pilko cashewpähkinät karkeasti Yrttileikkurilla. Hienonna myös korianteri. Sekoita pähkinät ja korianteri kaalin ja punajuurien joukkoon juuri ennen tarjoilua.
- Tämä lisuke maistuu herkulliselta paahtopaistin, kalan, katkarapujen, kanan tai riistan seurana. Se toimii erinomaisesti myös raikkaana alkupalana tai kasvispääruokana, jos tarjoilet sen kylmänä salaattina.
Kypsennysaika mikroaaltouunissa: n. 13 min 900 watin teholla. Tekeytymisaika: 40 min