KLEOPATRA-SALAATTI
Valmistus
Valmistusaineet
- 4 henkilölle
- 150 g majoneesia
- 100 g cornflakes
- N. 250 g broilerin sisäfileetä
- Suolaa ja pippuria
- 1 pieni sipuli
- 2 oksaa rakuunaa
- 1 tl karkeaa sinappia
- 3 rkl kuohukermaa
- 200 g romainesalaattia
- 4 tomaattia
Esivalmistelut
15 minuuttiaValmistus
20 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
1 Esilämmitä uuni 250 °C.
2 Murskaa cornflakesit Sosenuijalla.
3 Voitele ⅔ osaa majoneesista broilerifileiden päälle, mausta suolalla ja
pippurilla ja laita ne kulhoon yhdessä murskattujen cornflakesien
kanssa. Laita kansi päälle ja ravista kulhoa siten, että broilerifileet peittyvät
cornflakes-sekoitukseen.
4 Laita paneroidut broilerifileet vierekkäin UltraPro Soikean 2 l kannelle.
Laita astia ylösalaisin päälle ja paista uunissa 20 minuuttia.
5 Silppua ensin sipuli hienoksi Smooth Chopperissa, lisää rakuunanlehdet ja
silppua lisää. Lisää loput majoneesista, karkea sinappi ja kuohukerma ja
silppua lisää.
6 Leikkaa tomaatit neljään osaan.
7 Annostele salaatti rapeiden broilerifileiden ja tomaattien
kanssa tarjoilulautaselle.
8 Tarjoile heti.