Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Alkuruoat Pääruoat
Takaisin tuloksiin

Perunavohvelit pekonin ja juuston kera

  • Tupperware Perunavohvelit pekonin ja juuston kera

Valmistus

Valmistusaineet

8 henkilölle

  • 350 g perunoita
  • 1 dl vettä
  • 90 g pehmeää voita
  • 3/4 dl maitoa
  • 3 keltuaista
  • 1 hyppysellinen veitsenkärjellinen raastettua muskottipähkinää
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl pippuria
  • 3 valkuaista
  • Päälle
  • 200 g pekonia
  • 100 g juustoraastetta

Esivalmistelut

20 minuuttia

Valmistus

40 minuuttia

Vaikeusaste

Keskivaikea




Valmistus

  1. Ota uuniritilä pois uunista ja laita kaksi Silikoni Vohvelivuokaa ritilälle, lämmitä uuni 180 °C.

  2. Kuori perunat ja leikkaa ne pienemmiksi paloiksi. Laita ne MicroCook Kannu 1 l ja valmista mikrouunissa
    10 minuuttia 600 watin teholla. Anna levätä 3 minuuttia.

  3. Kaada vesi pois ja soseuta perunat Sosenuijalla.

  4. Laita peunasose Ultimate Vatkauskulhoon 4,5 l, lisää pehmeä voi ja sekoita Kaapimella. Lisää tämän jälkeen
    maito, keltuaiset, muskottipähkinä, suola ja pippuri ja sekoita lisää.

  5. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi Eazy Speedy ja lisää varovasti taikinaan.

  6. Jaa taikina kahteen Silikoni Vohvelivuokaan ja paista 20 minuuttia. Anna niiden jäähtyä hieman,
    ennenkuin poistat ne varovasti vuoista Silikoni Leivinalustalle.

  7. Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi U-series Kokkiveitsellä ja valmista mikrouunissa MicroCook Kannu 1 l
    4 minuuttia 600 watin teholla, sekoita 2 minuutin jälkeen.

  8. Jaa pekoni ja juustoraaste vohveleiden päälle ja paista lisää 6 – 8 minuuttia 220 °C.

 
Top