Perunavohvelit pekonin ja juuston kera
Valmistus
Valmistusaineet
8 henkilölle
- 350 g perunoita
- 1 dl vettä
- 90 g pehmeää voita
- 3/4 dl maitoa
- 3 keltuaista
- 1 hyppysellinen veitsenkärjellinen raastettua muskottipähkinää
- 1/2 tl suolaa
- 1/4 tl pippuria
- 3 valkuaista
- Päälle
- 200 g pekonia
- 100 g juustoraastetta
Esivalmistelut
20 minuuttiaValmistus
40 minuuttiaVaikeusaste
KeskivaikeaValmistus
-
Ota uuniritilä pois uunista ja laita kaksi Silikoni Vohvelivuokaa ritilälle, lämmitä uuni 180 °C.
-
Kuori perunat ja leikkaa ne pienemmiksi paloiksi. Laita ne MicroCook Kannu 1 l ja valmista mikrouunissa
10 minuuttia 600 watin teholla. Anna levätä 3 minuuttia. -
Kaada vesi pois ja soseuta perunat Sosenuijalla.
-
Laita peunasose Ultimate Vatkauskulhoon 4,5 l, lisää pehmeä voi ja sekoita Kaapimella. Lisää tämän jälkeen
maito, keltuaiset, muskottipähkinä, suola ja pippuri ja sekoita lisää. -
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi Eazy Speedy ja lisää varovasti taikinaan.
-
Jaa taikina kahteen Silikoni Vohvelivuokaan ja paista 20 minuuttia. Anna niiden jäähtyä hieman,
ennenkuin poistat ne varovasti vuoista Silikoni Leivinalustalle. -
Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi U-series Kokkiveitsellä ja valmista mikrouunissa MicroCook Kannu 1 l
4 minuuttia 600 watin teholla, sekoita 2 minuutin jälkeen. -
Jaa pekoni ja juustoraaste vohveleiden päälle ja paista lisää 6 – 8 minuuttia 220 °C.