Gulassi
Valmistus
Valmistusaineet
4 annosta
- 600 g naudanlihaa, leikattuna 5 cm:n paloiksi
- 2 rkl dijoninsinappia
- 2 rkl vehnäjauhoja
- 2 rkl paprikajauhetta
- Suolaa ja pippuria
- 2 valkosipulinkynttä, murskattuna
- 1 sipuli, hienonnettuna
- 4 dl lämmintä kanalientä
- 1 rkl tomaattitahnaa
Esivalmistelut
15 minuuttiaValmistus
30 minuuttiaTekeytymisaika
15 minuuttiaVaikeusaste
KeskivaikeaValmistus
-
Laita naudanlihan palaset MicroWave Fast Cookeriin. Sekoita ensin sekaan sinappi, sitten jauhot ja lopuksi paprika, suola ja pippuri.
-
Lisää murskattu valkosipuli, hienonnettu sipuli, suola ja pippuri ja sekoita hyvin.
-
Lisää lämmin kanaliemi ja tomaattitahna ja sekoita hyvin (varmista, että liha on upotettu nesteeseen).
-
Lukitse kansi ja kypsennä mikroaaltouunissa 30 minuuttia 900 watin teholla.
-
Anna tekeytyä 15 minuuttia ennen kannen avaamista. Tarjoile perunoiden kanssa.