Makeat lehtitaikinatötteröt
Valmistus
Valmistusaineet
8 tötteröä
- 1 levy kaulittua lehtitaikinaa
- 1 keltuainen
- 1 rkl vettä
- 50 g sokeria
- Täytevaihtoehtoja
- Kermavaahtoa ja marjoja
- Suklaamoussea
- Hedelmäsalaattia
- Tiramisu-mascarpone-moussea
Esivalmistelut
15 minuuttiaValmistus
12 minuuttiaTekeytymisaika
5 minuuttiaVaikeusaste
KeskivaikeaValmistus
-
Nosta uuniritilä pois uunista ja lämmitä uuni 200 asteeseen.
-
Leikkaa lehtitaikinalevystä kapeita siivuja Cornet Party Setin leikkurilla.
-
Pyöritä siivut tötteröiden päälle.
-
Levitä Pullasudilla tötteröiden ulkopinnalle keltuaista, johon olet sekoittanut ruokalusikallisen vettä, ja pyöräytä tötteröt sokerissa.
-
Aseta Silikoni reunuksellinen Leivinalusta kylmälle uuniritilälle ja nosta tötteröt sen päälle.
-
Paista uunissa noin 12 min ja anna tekeytyä 5 min, ennen kuin irrotat muotit.
-
Täytä tötteröt haluamillasi makeilla täytteillä.