Lohi-cannellonit
Valmistus
Valmistusaineet
- 4 henkilölle
- 400 g lohifileetä ilman nahkaa ja ruotoja
- 2 rkl luonnonjogurttia
- 1 kananmuna
- Suolaa ja pippuria
- 3 rkl tuoretta basilikaa
- 12 – 16 cannellonia (tai tuoreita lasagnelevyjä)
- 2 dl valmista tomaattikastiketta
- 1 dl kasvislientä
Esivalmistelut
15 minuuttiaValmistus
15 minuuttiaVaikeusaste
KeskivaikeaValmistus
Laita FusionMaster Lihamyllyyn hieno reikälevy, laita Vatkauskulho 4,5 l alle.
Leikkaa lohi pienemmiksi paloiksi U-series Kokkiveitsellä ja jauha lohipalat FusionMaster Lihamyllyssä.
Lisää jogurtti, kananmuna, suola, pippuri ja basilikanlehdet, kääntele Kaapimella.
Vaihda hieno reikälevy makkaraputkeen, seuraa käyttöohjetta.
Laita cannellonit makkaraputken eteen ja täytä ne lohitäytteellä. Laita täytetyt cannellonit UltraPro Soikeaan 2 l. Sekoita tomaattikastike ja kasvisliemi ja kaada cannellonien päälle.
Valmista 15 minuuttia mikrouunissa 900 watin teholla, tai 25 minuuttia uunissa 180 °C.
Vinkki: Etkö löydä cannelloneja? Valmista itse pastarullat tuoreista lasagnelevyistä, jotka leikkaat pienemmiksi paloiksi. Lisää täyte keskelle ja kääri rullalle, laita rullat UltraPro Soikeaan 2 l saumapuoli alaspain.