Sienirisotto aurinkokuivattujen tomaattien ja babypinaatin kanssa
Valmistus
Valmistusaineet
- 4 henkilölle
250 g sieniä
2 salottisipulia
350 g arborio-risottoriisiä
5 ½ dl vettä
1 dl valkoviiniä
1 kanaliemikuutio
75 g aurinkokuivattuja
tomaatteja
80 g parmesaania
60 g voita
75 g babypinaattia
Suolaa ja pippuria
40 g parmesaania tarjoiluun
Esivalmistelut
15 minuuttiaValmistus
15 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
1. Huuhtele ja kuivaa sienet.
2. Kuutioi sienet FusionMaster Chef Press Dicer 10 mm:llä ja laita ne MicroWave Fast Cooker.
3. Hienonna sipuli Smooth Chopperissa, ja lisää ne painekeittimeen.
4. Huuhtele riisit ja lisää ne painekeittimeen yhdessä veden, valkoviinin ja liemikuution kanssa. Sekoita Kaapimella.
5. Sulje kansi ja kypsennä 15 minuuttia 900 watin teholla. Anna vetäytyä noin 10 minuuttia, kunnes paine on laskeutunut.
6. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit Smooth Chopperissa.
7. Raasta 80 g parmesaania FusionMaster Tähtiraastimella.
8. Lisää voi ja parmesaani, ja sekoita Kaapimella. Lisää sitten tomaatit, babypinaatti sekä suola ja pippuri. Sekoita jälleen, ripottele pinnalle 40 g parmesaania ja tarjoile heti.