PAISTETUT PORKKANAT
Valmistus
Valmistusaineet
- 4 henkilölle
VALMISTUSAINEET,
4 HENKILÖLLE
- 7 suurta porkkanaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 tl oreganoa
PESTO
- 10 g basilikan lehteä
(1 kourallinen)
- 20 g parmesaania
- ½ dl oliiviöljyä
- 20 g pinjansiemeniä
- 1 valkosipulinkynsi
Suolaa ja pippuria
Halutessa 100 g fetajuustoa
koristeluun
Esivalmistelut
15 minuuttiaValmistus
15 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
1. Leikkaa porkkanat tikuiksi
FusionMaster Chef Press Dicerilla.
Sekoita porkkanatikut oliiviöljyn
ja oreganon kanssa ja laita ne
UltraPro Soikeaan 2 l. Paista ilman
kantta n. 15 min 200 °C.
2. Laita kaikki peston
valmistusaineet Yrttileikkuriin
ja silppua.
3. Kaada pesto paistettujen
porkkanoiden päälle ja koristele
halutessa fetajuustolla