Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Pääruoat
Takaisin tuloksiin

One Pot Pasta

  • Tupperware One Pot Pasta

Valmistus

Valmistusaineet

4 henkilölle

  • 30 ml oliiviöljyä
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 sipuli
  • 1 purjo
  • 3 sellerinvartta
  • 1 kesäkurpitsa
  • 2 porkkanaa (kuorittuina)
  • 350 g spagettia, keskeltä katkaistuina
  • 250 g kirsikkatomaatteja, puolitettuina
  • 1 tl suolaa
  • Pippuria
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 5 dl kanalientä
  • 5 dl vettä
  • 5 dl kuohukermaa
  • Valkosipulikatkaravut
  • 400 g tiikerikatkarapuja
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tl chilihiutaleita
  • Tarjoiluun
  • 100 g parmesaania
  • Tuoretta basilikaa

Esivalmistelut

30 minuuttia

Valmistus

30 minuuttia

Vaikeusaste

Helppo




Valmistus

  1. Esilämmitä uuni 200 asteeseen.

  2. Pilko valkosipuli ja sipuli SuperSonic® Chopper Pienellä.

  3. Viipaloi purjo, selleri, kesäkurpitsa ja porkkanat MandoJuniorilla®.

  4. Lisää oliiviöljy, spagetti, tomaatit, valkosipuli, sipuli, oregano, suola ja pippuri, purjo, selleri, kesäkurpitsa ja
    porkkanat UltraPro Pyöreään 5 l.

  5. Lisää kerma, vesi ja kanaliemi UltraPro Pyöreään 5 l. Varmista, että vesi peittää spagetin. Laita kansi päälle.

  6. Laita UltraPro Pyöreä 5 l uuniin 20 minuutiksi.

  7. Sekoita ja laita takaisin uuniin kannella peitettynä n. 10 minuutiksi. Aika voi vaihdella käytettävän spagetin mukaan.

  8. Raasta sillä välin parmesaani Grate N Storella®.

  9. Paista tiikerikatkarapuja öljyssä valkosipulin ja chilin kanssa pannulla 2 minuuttia korkealla lämmöllä.

  10. Tarjoile pasta tiikerikatkarapujen, tuoreen parmesaanin ja basilikan kanssa.

VINKKI: Haluatko one pot -pastan kasvisversiona?
Voit korvata kanaliemen kasvisliemellä ja jättää tiikerikatkaravut pois.

 
Top