One Pot Pasta
Valmistus
Valmistusaineet
4 henkilölle
- 30 ml oliiviöljyä
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 sipuli
- 1 purjo
- 3 sellerinvartta
- 1 kesäkurpitsa
- 2 porkkanaa (kuorittuina)
- 350 g spagettia, keskeltä katkaistuina
- 250 g kirsikkatomaatteja, puolitettuina
- 1 tl suolaa
- Pippuria
- 1 tl kuivattua oreganoa
- 5 dl kanalientä
- 5 dl vettä
- 5 dl kuohukermaa
- Valkosipulikatkaravut
- 400 g tiikerikatkarapuja
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 tl chilihiutaleita
- Tarjoiluun
- 100 g parmesaania
- Tuoretta basilikaa
Esivalmistelut
30 minuuttiaValmistus
30 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
-
Esilämmitä uuni 200 asteeseen.
-
Pilko valkosipuli ja sipuli SuperSonic® Chopper Pienellä.
-
Viipaloi purjo, selleri, kesäkurpitsa ja porkkanat MandoJuniorilla®.
-
Lisää oliiviöljy, spagetti, tomaatit, valkosipuli, sipuli, oregano, suola ja pippuri, purjo, selleri, kesäkurpitsa ja
porkkanat UltraPro Pyöreään 5 l. -
Lisää kerma, vesi ja kanaliemi UltraPro Pyöreään 5 l. Varmista, että vesi peittää spagetin. Laita kansi päälle.
-
Laita UltraPro Pyöreä 5 l uuniin 20 minuutiksi.
-
Sekoita ja laita takaisin uuniin kannella peitettynä n. 10 minuutiksi. Aika voi vaihdella käytettävän spagetin mukaan.
-
Raasta sillä välin parmesaani Grate N Storella®.
-
Paista tiikerikatkarapuja öljyssä valkosipulin ja chilin kanssa pannulla 2 minuuttia korkealla lämmöllä.
-
Tarjoile pasta tiikerikatkarapujen, tuoreen parmesaanin ja basilikan kanssa.
VINKKI: Haluatko one pot -pastan kasvisversiona?
Voit korvata kanaliemen kasvisliemellä ja jättää tiikerikatkaravut pois.