Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Snacksit
Takaisin tuloksiin

Popcorn valkosuklaalla ja pistaasilla

  • Tupperware Popcorn valkosuklaalla ja pistaasilla

Valmistus

Valmistusaineet

4 henkilölle

  • 30 g suolaamattomia pistaasipähkinöitä, kuorittuja
  • 50 g valkosuklaata*
  • 50 g popcorninjyviä

Esivalmistelut

10 minuuttia

Valmistus

3 minuuttia

Tekeytymisaika

15 minuuttia

Vaikeusaste

Helppo




Valmistus

  1. Pilko pistaasipähkinät SuperSonic Chopper Pienellä, n. 6-7 vetoa.

  2. Raasta suklaa Grate N Store ® :lla (karkea). Parhaan tuloksen saat laittamalla suklaan ja Grate N Store® :n jääkaappiin 15 minuutiksi ennen käyttöä, jotta ne molemmat ovat kylmiä eikä suklaa ala sulaa.

  3. Mittaa ja laita popcorninjyvät WOW Pop Popcorn Makeriin lisäämättä mitään muuta. Aseta kansi avoimeen asentoon kohdistamalla kannen rei'itetty puoli kulhon reikien kanssa.

  4. Laita mikroaaltouuniin ja kuumenna 3 minuuttia enintään 1000 watin maksimiteholla. Pysy mikroaaltouunin lähellä ja kuuntele tarkkaan poksahduksia. Kun poksahdukset alkavat harventua noin 2 sekuntiin jokaisen poksahduksen välillä, pysäytä mikroaaltouuni. Mikroaaltouunista riippuen aika voi olla alle tai yli 3 minuuttia (katso tarkemmat ohjeet käyttöoppaasta).

  5. Kun popcornit ovat valmiita, pidä kansi avoimessa asennossa ja ravista pois poksahtamattomat jyvät.

  6. Lisää välittömästi raastettu suklaa kuuman popcornin sekaan, laita kansi suljettuun asentoon ja ravista kevyesti n. 30 sekuntia. Lisää hienonnetut pistaasipähkinät ja ravista uudelleen.

  7. Levitä popcornit Silikoni Leivinalustalle ja anna jäähtyä. Jos huoneen lämpötila on yli 23-25 °C, laita ne jääkaappiin 15 minuutiksi. Tämä vaihe siksi, että näin estetään suklaan tarttuminen sormiin. Mutta jos et malta odottaa, voit nauttia niistä heti!

  8. Popcornit voi sen jälkeen kaataa tarjoilukulhoon ja säilyttää huoneenlämmössä tarjoiluun asti (jos huoneen lämpötila ei ole yli 25 °C).

*On tärkeää käyttää laadukasta valkosuklaata, joka sulaa paremmin kuin halvempi suklaa. Halvempi sulatettu valkosuklaa on usein paksua eikä leviä tasaisesti.

Tärkeää: Käytön jälkeen puhdistuksen yhteydessä irrota lasikulho silikonialustasta ja käsittele lasikulhoa erityisen varovasti. Se on hauras ja voi rikkoutua, jos se putoaa.

 
Top