Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Kakut
Takaisin tuloksiin

Sitruunaiset minimuffinit Sitruunatahnalla ja marengilla

  • Tupperware Sitruunaiset minimuffinit Sitruunatahnalla ja marengilla

Valmistus

Valmistusaineet

15 henkilölle

  • 130 g voita
  • 165 g sokeria
  • 3 kananmunaa
  • 3 sitruunaa
  • 80 g marsipaania
  • 4 tl vaniljasokeria
  • 65 g jauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • Täytteet
  • 130 g sitruunatahnaa
  • 80 g munanvalkuaista
  • 100 g sokeria
  • 1 sitruunan kuori

Esivalmistelut

30 minuuttia

Valmistus

22 minuuttia

Tekeytymisaika

20 minuuttia

Vaikeusaste

Keskivaikea




Valmistus

  1. Ota uuniritilä uunista ja esilämmitä uuni 180 asteeseen.

  2. Huuhtele Silikoni Mini Muffinssivuoka kylmällä vedellä ja ravistele vesi pois. Aseta Silikoni Mini Muffinssivuoka kylmälle uuniritilälle.

  3. Sulata voi MicroCook Kannussa 1 l mikroaaltouunissa.

  4. Lisää voi ja sokeri Ultimate Vatkauskulhoon 3,5 l ja vatkaa kuohkeaksi. Raasta marsipaani Mini Raastimella ja
    sekoita ainekset keskenään. Lisää sitten yksi muna kerrallaan, jotka vatkataan taikinaan.

  5. Raasta kolmen sitruunan kuori ja purista mehu yhdestä sitruunasta Zest n’ Pressillä suoraan kulhoon. Lisää
    taikinaan vaniljasokeri ja leivinjauhe. Siivilöi jauhot Sirotusmitalla taikinaan ja sekoita.

  6. Täytä taikina Pursotinpussiin ja levitä taikinaa jokaiseen reikään. Täytä kupit vain 2/3.

  7. Paista minimuffinsseja 22 minuuttia tai kullanruskeaksi. Anna niiden jäähtyä.

  8. Kun ne ovat jäähtyneet, ota ne pois muotista ja laita lautaselle. Tee jokaisen muffinsin keskelle pieni reikä
    lusikalla tai Eco Straw®:lla. Täytä reikä sitruunatahnalla.

  9. Marenki: Lisää valkuaiset Eazy Speedyyn ja vatkaa ne kuohkeaksi. Lisää sokeri vähitellen, kunnes muodostuu
    huippuja. Varmista, että marenki on vatkattu hyvin, jotta rakenne säilyy.

  10. Täytä Pursotinpussi marengilla ja valitse tylla. Pursota marenkia jokaisen muffinssin päälle. Käytä
    pientä kaasupoltinta saadaksesi yläosaan kauniin kullanruskea väri.

  11. Koristele minimuffinssit raastetulla sitruunankuorella ja tarjoile heti.

 
Top