Myslipatukat
Valmistus
Valmistusaineet
12 henkilölle
- 150 g manteleita
- 40 g seesaminsiemeniä
- 50 g auringonkukansiemeniä
- 4 rkl hunajaa
- 160 g kaurahiutaleita
- 40 g karpaloita
Esivalmistelut
10 minuuttiaTekeytymisaika
1Vaikeusaste
HelppoValmistus
-
Hienonna mantelit SuperSonic® Chopper Keskikokoisessa.
-
Paahda mantelit, seesaminsiemenet ja auringonkukansiemenet pannulla. Lisää hunaja ja anna kiehua n. 1 minuutti samalla sekoittaen.
-
Nosta kattila liedeltä, lisää kaurahiutaleet ja karpalot ja sekoita keskenään Kaapimella.
-
Kaada kattilan sisältö Silikonivuoka Donitsivuokaan. Kastele sormesi vedellä ja painella painele massa tasaiseksi.
-
Anna jäähtyä muotissa 1 tunnin ajan.
Vinkki: Päivitä deluxeversioon!
Sulata tumma suklaa MicroCookissa 1 l. Laita suklaa 600 watin teholle mikroon 2,5 minuutiksi. Upota myslipatukka suklaaseen tai koristele pinta suklaaraidoilla