Tiikerirapusalaatti uudella twistillä
Valmistus
Valmistusaineet
4 henkilölle
- Salaatti
- 150 g salaattisekoitusta
- 1 kurpitsa
- 3 porkkanaa
- 100 g valmiita tiikerikatkarapuja
- Koristeeksi syötäviä kukkia
- Aasialainen kastike
- 3 oksaa tuoretta korianteria
- 1 cm tuoretta inkivääriä (kuorittuna ja pilkottuna kuutioiksi)
- 1 salottisipuli (kuorittuna ja leikattuna pienemmiksi viipaleiksi)
- 1/2 punaista chiliä
- 90 ml seesamiöljyä
- 50 ml limen mehua
- 60 ml soijakastiketta
Esivalmistelut
15 minuuttiaVaikeusaste
KeskivaikeaValmistus
-
Huuhtele salaatti Tuplalävikön
isossa lävikköosassa. Yhdistä pieni
lävikköosa isoon ja ravista vesi pois salaatista. -
Käytä Handy Spiralizeria ja valmista vihannesspagetti kurpitsasta ja porkkanoista.
-
Purista limemehu Zest n’ Pressillä.
Lisää aasialaisen kastikkeen
ainekset SuperSonic® Chopper
Keskikokoiseen ja vedä narusta,
kunnes ne ovat sekoittuneet. -
Kokoa salaatti Eco+ Clear Kulhoon
4 l, koristele syötävillä kukilla ja
tarjoa aasialainen kastike Eco+
Clear Kulhosta 8,1 dl.