Osso Bucco
Valmistus
Valmistusaineet
6 henkilölle
- 45 ml oliiviöljyä
- 6 kpl vasikanpotkaa (n. 300 g kukin)
- 3 porkkanaa (±300 g)
- 1 sipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- 800 g tomaattimurskaa
- 1 appelsiini (appelsiinin kuori ja mehu)
- 1 laakerinlehti
- 2 oksaa timjamia
- 1 dl valkoviiniä
- Tarjoiluun:
- Pastaa
Esivalmistelut
15 minuuttiaValmistus
100 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
-
Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli SuperSonic® Chopper Suuressa
-
Kuumenna oliiviöljy Tupp Universal Kattilassa 5,6 l ja paista vasikanpotkat kullanruskeiksi molemmilta puolilta. Tee se tarvittaessa useassa erässä.
-
Lisää kaikki muut ainekset Tupp Universal Kattilaan 5,6 l.
-
Kiehauta, laita kansi päälle ja hauduta miedolla lämmöllä 1 tunti ja 30 minuuttia.
-
Mausta suolalla, pippurilla ja sokerilla ja tarjoa pastan kanssa.
Pastan voi korvata vihannesspiraaleilla, jotka on helppo valmistaa
Handy Spiralizerilla.