Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Takaisin tuloksiin

Osso Bucco

  • Tupperware Osso Bucco

Valmistus

Valmistusaineet

6 henkilölle

  • 45 ml oliiviöljyä
  • 6 kpl vasikanpotkaa (n. 300 g kukin)
  • 3 porkkanaa (±300 g)
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 800 g tomaattimurskaa
  • 1 appelsiini (appelsiinin kuori ja mehu)
  • 1 laakerinlehti
  • 2 oksaa timjamia
  • 1 dl valkoviiniä
  • Tarjoiluun:
  • Pastaa

Esivalmistelut

15 minuuttia

Valmistus

100 minuuttia

Vaikeusaste

Helppo




Valmistus

  1. Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli SuperSonic® Chopper Suuressa

  2. Kuumenna oliiviöljy Tupp Universal Kattilassa 5,6 l ja paista vasikanpotkat kullanruskeiksi molemmilta puolilta. Tee se tarvittaessa useassa erässä.

  3. Lisää kaikki muut ainekset Tupp Universal Kattilaan 5,6 l.

  4. Kiehauta, laita kansi päälle ja hauduta miedolla lämmöllä 1 tunti ja 30 minuuttia.

  5. Mausta suolalla, pippurilla ja sokerilla ja tarjoa pastan kanssa.

Pastan voi korvata vihannesspiraaleilla, jotka on helppo valmistaa
Handy Spiralizerilla. 

 
Top