Pannacotta mintun ja melonin kera
Valmistus
Valmistusaineet
6 henkilölle
- 8 g liivatelehteä
- 250 ml 250 ml maitoa (kevyt- tai täysmaitoa)
- 4 mintunoksaa
- 100 g sokeria
- 400 ml kuohukermaa
- 1 verkkomeloni
Esivalmistelut
15 minuuttiaValmistus
3 minuuttiaTekeytymisaika
3Vaikeusaste
HelppoValmistus
-
Laita liivatelehdet erittäin kylmään veteen 10 minuutiksi. Kaada sen jälkeen kaikki vesi pois
-
Laita maito, minttu ja sokeri MicroCook Kannuun 1 l ja kuumenna seosta mikroaaltouunissa 3 minuuttia 600 watin teholla. Anna seoksen levätä 2 minuuttia. Lisää liivatelehdet, sekoita ja anna levätä vielä 5 minuuttia.
-
Kaada kulhon sisältö siivilän läpi toiseen kulhoon. Lisää kuohukerma, sekoita ja kaada seos 6 annoslasiin. Anna annosten jäähtyä ja laita jääkaappiin vähintään 3 tunniksi.
-
Puolita meloni ja poista siemenet ja kuori. Leikkaa n. 15 mm:n paksuisiksi viipaleiksi ja kuutioi viipaleet Super Dicer® -laitteen isolla ristikolla. Laita sivuun tarjoiluun asti.
-
Laita melonikuutiot juuri ennen tarjoilua pannacotta-annosten päälle laseihin.
TIP:
*The MicroCook Pitcher 1L is a great microwave safe bowl to use with this recipe