Tabbouleh
Valmistus
Valmistusaineet
4 henkilölle
- 500 g kukkakaalia
- 1/2 kurkkua ilman siemeniä
- 2 salottisipulia
- 1 nippu mausteyrttejä
- 45 ml oliiviöljyä
- 30 ml sitruunamehua
- Suolaa ja pippuria maun mukaan
Esivalmistelut
10 minuuttiaTekeytymisaika
30 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
-
Laita kukkakaali SuperSonic Chopper Suureen, jossa on teräosa. Aseta kansi päälle ja silppua kaksi kertaa, kunnes koostumus muistuttaa pieniä riisejä. Kaada sen jälkeen Junior Vatkauskulhoon.
-
Laita kurkku, salottisipulit ja mausteyrtit SuperSonic Chopper Suureen. Aseta kansi päälle, silppua ja lisää se kukkakaalin sekaan kulhoon.
-
Vaihda teräosa vispiläosaan. Lisää oliiviöljy, sitruunamehu, suola ja pippuri. Aseta kansi päälle ja vedä narusta.
-
Kaada seos kukkakaalin päälle, ja sekoita, kunnes kaikki on sekoittunut hyvin. Peitä kannella, ja anna marinoitua jääkaapissa 30 min ennen tarjoilua.
Korvaa kukkakaali 500 g:lla parsakaalia, retiisejä tai punajuuria (kuorittuina ja keitettyinä).