Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Takaisin tuloksiin

Tabbouleh

  • Tupperware Tabbouleh

Valmistus

Valmistusaineet

4 henkilölle

  • 500 g kukkakaalia
  • 1/2 kurkkua ilman siemeniä
  • 2 salottisipulia
  • 1 nippu mausteyrttejä
  • 45 ml oliiviöljyä
  • 30 ml sitruunamehua
  • Suolaa ja pippuria maun mukaan

Esivalmistelut

10 minuuttia

Tekeytymisaika

30 minuuttia

Vaikeusaste

Helppo




Valmistus

  1. Laita kukkakaali SuperSonic Chopper Suureen, jossa on teräosa. Aseta kansi päälle ja silppua kaksi kertaa, kunnes koostumus muistuttaa pieniä riisejä. Kaada sen jälkeen Junior Vatkauskulhoon.

  2. Laita kurkku, salottisipulit ja mausteyrtit SuperSonic Chopper Suureen. Aseta kansi päälle, silppua ja lisää se kukkakaalin sekaan kulhoon.

  3. Vaihda teräosa vispiläosaan. Lisää oliiviöljy, sitruunamehu, suola ja pippuri. Aseta kansi päälle ja vedä narusta.

  4. Kaada seos kukkakaalin päälle, ja sekoita, kunnes kaikki on sekoittunut hyvin. Peitä kannella, ja anna marinoitua jääkaapissa 30 min ennen tarjoilua.

Korvaa kukkakaali 500 g:lla parsakaalia, retiisejä tai punajuuria (kuorittuina ja keitettyinä).

 
Top