Kananugetit
Valmistus
Valmistusaineet
4 henkilölle
- 400 g kananrintaa
- Suolaa maun mukaan
- 30 rkl majoneesia
- 50 g maissihiutaleita
- 20 g raastettua parmesaanijuustoa
Esivalmistelut
10 minuuttiaValmistus
20 minuuttiaTekeytymisaika
3 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
-
Esilämmitä uuni 220 asteeseen kiertoilmalla.
-
Mausta kana suolalla, laita se Junior Vatkauskulhoon yhdessä majoneesin kanssa ja sekoita Kaapimella niin että majoneesia on kaikkialla.
-
Laita maissihiutaleet ja parmesaanijuusto SuperSonic Chopper Keskikokoiseen, jossa on teräosa. Aseta kansi päälle ja silppua vetämällä narusta noin 12 kertaa
-
Nosta Silikoni reunuksellinen Leivinalusta kylmän ritilän päälle
-
Paneroi kana maissihiutale- ja parmesaanijuustoseoksella ja aseta sen jälkeen nugetinpalat Leivinalustan päälle. Paista 18-20 min.
-
Anna jäähtyä leivinalustan päällä 2-3 min ennen tarjoilua.