Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Jälkiruoat Kakut Snacksit
Takaisin tuloksiin

Éclair-leivokset

  • Tupperware Éclair-leivokset Éclairs de Páscoa
  • Tupperware Éclair-leivokset

Valmistus

Valmistusaineet

12 henkilölle

  • Taikina:
  • 2.5 dl vettä
  • 1 hyppysellinen sokeria
  • 1 hyppysellinen suolaa
  • 50 g voita
  • 150 g jauhoja
  • 4 kananmunaa
  • Vaniljakastike:
  • 2 rkl sokeria
  • 1 kananmuna
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 rkl maissitärkkelystä
  • 2.5 dl maitoa
  • 2 dl kermaa
  • Koristeeksi:
  • Koristeeksi:

Esivalmistelut

20 minuuttia

Valmistus

20 minuuttia

Vaikeusaste

Keskivaikea




Valmistus

Vaniljakastike:

  1. Valmista ensin vaniljakerma, jotta se ehtii jäähtyä ja on valmis käytettäväksi, kun on aika täyttää éclair-leivokset. Laita sokeri, munat, vaniljasokeri ja maissijauhot MicroCook Kannuun 1 l. Sekoita seos hyvin Vispilällä, laita kansi päälle ja kypsennä mikrossa 20 sekuntia 600 watin teholla.

  2. Kaada maito Mi croCook Kannuun 1l, sekoita, laita kansi päälle ja kypsennä mikroaaltouunissa 1,5 minuuttia 800 watin teholla.

  3. Ota MicroCook Kannuun 1 l, pois mikroaaltouunista ja sekoita. Laita MicroCook Kannuun 1 l, takaisin mikroaaltouuniin kansi päällä ja kypsennä vielä 1,5 minuuttia 800 watin teholla

  4. Kerma on nyt kiehunut ja jähmettynyt, mutta vanilja ei ole ehkä vielä sekoittunut tasaisesti, joten sekoita vielä lopuksi hyvin. Jäähdytä kakkukerma.

Éclairit:

  1. Kiehauta vesi, suola, sokeri ja voi kattilassa korkealla lämmöllä. Alenna keskilämmölle ja lisää siivilöidyt jauhot jatkuvasti sekoittaen, kunnes taikina on paksua ja kiiltävää.

  2. Kaada kulhoon ja anna jäähtyä. Kun taikina on hieman jäähtynyt, vatkaa joukkoon yksi muna kerrallaan.

  3. Ota uunipellit uunista ja laita toisen päälle Silikoni reunuksellinen Leivinalusta. Kuumenna uuni 210 asteeseen käyttäen ylä- ja alalämpöä.

  4. Käytä Press n' Makea 3-osaisella pyöreäkärkisellä tyllalla ja sulje se lastalla. Koska taikina on pehmeää, sitä voi olla vaikea siirtää, joten Press n' Maken pohja peitetään leivinpaperilla, joka taitetaan ympäriinsä niin, että se pysyy tukevasti paikallaan. Napsauta 3-osainen tylla kiinni Press n' Maken astian alla olevaan uraan. Aseta Press n' Make -alusta Press n' Make -astian alle ja kaavi taikina Press n' Make -astiaan.

  5. Purista taikina ulos, jolloin éclairit on helppo muotoilla. Käytä leivinalustan mittamerkintöjä tehdäksesi samankokoisia éclaireja.

  6. Aseta leivinpaperiarkki ja éclairit Silikoni reunukselliselle Leivinalustalle ja vedä leivinpaperiarkki ulos niin, että éclairit ja leivinpaperi jäävät Silikoni Leivinalustalle

  7. Laita ne uunin keskiritilälle n. 20 minuutiksi, kunnes ne ovat vaaleanruskeita. Anna niiden jäähtyä ennen täyttämistä ja koristelua.

  8. Vatkaa sillä välin kerma kermavaahdoksi Eazy Speedyssä. Kääntele kermavaahtoa vaniljakerman joukkoon Kaapimella vähän kerrallaan, jotta kuohkeus ei häviä.

  9. Leikkaa éclairiisi reikä TupperChef Saksilla. Täytä vaniljakerma Pursotinpussiin ja jaa se éclaireihin. Ripottele päälle pari kermavaahtonokaretta ja koristele syötävillä kukilla.

Vinkki: Tiesitkö, että voit vaihtaa Pursottinpussiin tyllan, vaikka se olisi täynnä? Kierrä se vain irti ja vaihda toiseen. Näin voit helposti tehdä jokaisesta éclairista ainutlaatuisen käyttämällä erilaisia koristelutekniikoita.

 
Top