Pistaasipähkinöillä kuorrutettu lohi
Valmistus
Valmistusaineet
2 henkilölle
- 60 ml pistaasipähkinöitä (1/4 kupillista)
- 1 sitruuna, kuorittu
- 225 g keskeltä leikattuja lohifileitä nahkoineen
- 1/2 tl suolaa (± 2,5 ml)
- Salaatinlehtiä (tarjoiluun)
Esivalmistelut
5 minuuttiaValmistus
5 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
-
Aseta pistaasipähkinät ja sitruunan kuori SuperSonic Chopper Keskikokoisen pohjalle.
-
Peitä ja vedä narusta, kunnes pistaasipähkinät ovat hienonnettuja.
-
Mausta lohi suolalla ja pistaasiseoksella.
-
Aseta lohifileet nahkapuoli alaspäin MicroPro Series Grillin pohjalle.
-
Aseta MicroPro Series Grillin kansi grillaus-/ala-asentoon niin, että kansi koskettaa lohta. Kypsennä mikroaaltouunissa 5 minuuttia 1000 watin teholla.
-
Poista mikroaaltouunista patakintaat kädessä. Poista ja nosta lohi lautaselle, koristele sitruunaviipaleilla.
-
Tarjoile Spinning Chefissä lingottujen salaatinlehtien kanssa.