Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Jälkiruoat
Takaisin tuloksiin

Tiikerikakku

  • Tupperware Tiikerikakku

Valmistus

Valmistusaineet

8 henkilölle

  • 300 g voita (erittäin pehmeä), kuutioina
  • 300 g sokeria
  • 6 kananmunaa
  • 300 g jauhoja
  • 1.5 tl leivinjauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 1 dl maitoa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 150 g tummaa suklaata
  • 3 tl kaakaojauhetta
  • 1 rkl voita sulatettavaan suklaaseen

Esivalmistelut

30 minuuttia

Valmistus

50 minuuttia

Tekeytymisaika

30 minuuttia

Vaikeusaste

Keskivaikea




Valmistus

  1. Lämmitä uuni 170 asteeseen.

  2. Vatkaa sokeri, vaniljasokeri ja voi Eazy Speedyssä kermaiseksi, kuohkeaksi vaahdoksi.

  3. Lisää yksi muna kerrallaan ja vatkaa, kunnes kaikki munat on lisätty.

  4. Lisää munamassa Ultimate vatkauskulhoon 3,5 l. Lisää jauhot, maito, leivinjauhe ja suola ja sekoita Kaapimella tasaiseksi taikinaksi.

  5. Aseta Silikonivuoka Kruunu kylmälle uuniritilälle ja kaada puolet taikinasta vuokaan.

  6. Lisää suklaa ja voi MicroCook Kannuun 1 l ja sulata mikrossa n. 2-2,5 min. 360 watilla. Sekoita sulatettu suklaa ja kaakaojauhe jäljellä olevan taikinan joukkoon.

  7. Kaada suklaataikina varovasti vuokaan. Tee taikinaan kahdeksikko Pienellä Kaapimella, jotta saat kakkuun marmorikuvion.

  8. Aseta uuniritilä alimmalle tasolle ja paista n. 50 minuuttia. Anna kakun jäähtyä 30 minuuttia ennen kuin irrotat sen vuoasta.

Vinkki: Leivo tiikerikakku jouluksi! Täytä kakun reikä karkkikepeillä, joulumakeisilla ja suklaalla.

 
Top