Pikataikina
Valmistus
Valmistusaineet
1 henkilölle
- 250 g vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl suolaa
- 1 dl öljyä
- 1 dl kuumaa vettä
Esivalmistelut
5 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
-
Kaada kaikki ainekset Fix n’ Mix Kulhoon 6,5 l mainitussa järjestyksessä. Laita kansi kulhon päälle ja ravista sitä 10 kertaa puolelta toiselle. Ravista kulhoa sen jälkeen vuorotellen ylös ja alas ja puolelta toiselle 1 minuutin ajan.
-
Ota kansi pois kulhosta ja sekoita taikina valmiiksi Kaapimella.
-
Kaulitse taikina Leivinalustalla, jolle on ripoteltu kevyesti jauhoa.
-
Taikina sopii makeisiin ja mausteisiin piirakoihin ja tarteletteihin.
VINKKI: Voit kaulita pehmeän pikataikinan nopeasti erittäin kylmällä vedellä täytetyllä Yleiskaulimella.