Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Jälkiruoat
Takaisin tuloksiin

Mascarponemoussea, passionhedelmää ja marenkia

  • Tupperware Mascarponemoussea, passionhedelmää ja marenkia

Valmistus

Valmistusaineet

1 henkilölle

  • 45 g mascarponea (±3 rkl)
  • 1 munanvalkuainen
  • 15 g sokeria (±1 rkl)
  • 1 passionhedelmä
  • 10 g marenkia

Esivalmistelut

10 minuuttia

Tekeytymisaika

1 minuuttia

Vaikeusaste

Helppo




Valmistus

  1. Sekoita mascarpone Paistinlastalla tasaiseksi Ultimate Vatkauskulhossa 3,5 l.

  2. Vatkaa valkuainen kovaksi vaahdoksi* Eazy Speedyn nopeudella 1, lisää sokeri ja jatka vatkaamista 10 sekuntia.

  3. Kääntele vatkattu valkuainen varovasti kahdessa erässä mascarponen joukkoon.

  4. Kaavi hedelmäliha passionhedelmästä lusikalla. Laita mousse ja passionhedelmän hedelmäliha kerroksittain Universal Jar 3,25 dl -astiaan. Laita jääkaappiin vähintään yhdeksi tunniksi.

  5. Ripottele päälle marenkia (pieniksi paloiksi murskattua) ennen tarjoilua.

VINKKI:

*Kun vatkaat pieniä määriä, kuten yhden valkuaisen, kallista/käännä pohjaa optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi. 

 
Top