Mascarponemoussea, passionhedelmää ja marenkia
Valmistus
Valmistusaineet
1 henkilölle
- 45 g mascarponea (±3 rkl)
- 1 munanvalkuainen
- 15 g sokeria (±1 rkl)
- 1 passionhedelmä
- 10 g marenkia
Esivalmistelut
10 minuuttiaTekeytymisaika
1 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
-
Sekoita mascarpone Paistinlastalla tasaiseksi Ultimate Vatkauskulhossa 3,5 l.
-
Vatkaa valkuainen kovaksi vaahdoksi* Eazy Speedyn nopeudella 1, lisää sokeri ja jatka vatkaamista 10 sekuntia.
-
Kääntele vatkattu valkuainen varovasti kahdessa erässä mascarponen joukkoon.
-
Kaavi hedelmäliha passionhedelmästä lusikalla. Laita mousse ja passionhedelmän hedelmäliha kerroksittain Universal Jar 3,25 dl -astiaan. Laita jääkaappiin vähintään yhdeksi tunniksi.
-
Ripottele päälle marenkia (pieniksi paloiksi murskattua) ennen tarjoilua.
VINKKI:
*Kun vatkaat pieniä määriä, kuten yhden valkuaisen, kallista/käännä pohjaa optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi.