Enchiladas Verdes
Valmistus
Valmistusaineet
8 henkilölle
- 4 tomatilloa (kuorittuna ja jaettuna neljään osaan)
- 1 poblano-pippuri (siemenet poistettuna ja jaettuna neljään osaan)
- 1/4 salaattisipulia (paloiteltuna)
- 1 nippu korianteria (ilman varsia)
- 5 ml valkosipulijauhetta (± 1 tl)
- 1 hyppysellinen ripaus suolaa (lisää maun mukaan)
- 8 maissitortillaa
- 315 g keitettyjä kanasuikaleita (±2½ kupillista)
- 50 g manchego- tai mozzarellajuustoa (raastettuna) (±½ kupillista)
- 80 g smetanaa (±⅓ kupillista)
- Avokadoviipaleita koristeeksi
Esivalmistelut
20 minuuttiaValmistus
8 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
-
Aseta tomatillot, poblano ja salaattisipuli EasyDelight:iin. Peitä ja laita mikroaaltouuniin, 3 min 900 watin teholla, sekoita puolivälissä. Anna jäähtyä hieman
-
Kaada tomatilloseos SuperSonic Chopper Suureen, lisää korianteri, valkosipulijauhe ja suolaa maun mukaan. Aseta kansi paikoilleen ja vedä narusta, kunnes seos on hyvin sekoittunut ja soseutunut.
-
Lämmitä maissitortilloja 30 sekuntia. Täytä jokainen kanansuikaleilla ja rullaa kiinni.
-
Asettele rullat UltraPro 2 l:n pohjalle. Lusikoi päälle salsa verde, peitä ja laita mikroon 4 minuutiksi 500 watin teholle. Lisää juusto ja laita mikroon ilman kantta vielä 30 sekunniksi 900 watin teholle tai kunnes juusto on sulanut.
Tarjoile ranskankerman ja avokadoviipaleiden kanssa.