Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Pääruoat
Takaisin tuloksiin

Enchiladas Verdes

  • Tupperware Enchiladas Verdes

Valmistus

Valmistusaineet

8 henkilölle

  • 4 tomatilloa (kuorittuna ja jaettuna neljään osaan)
  • 1 poblano-pippuri (siemenet poistettuna ja jaettuna neljään osaan)
  • 1/4 salaattisipulia (paloiteltuna)
  • 1 nippu korianteria (ilman varsia)
  • 5 ml valkosipulijauhetta (± 1 tl)
  • 1 hyppysellinen ripaus suolaa (lisää maun mukaan)
  • 8 maissitortillaa
  • 315 g keitettyjä kanasuikaleita (±2½ kupillista)
  • 50 g manchego- tai mozzarellajuustoa (raastettuna) (±½ kupillista)
  • 80 g smetanaa (±⅓ kupillista)
  • Avokadoviipaleita koristeeksi

Esivalmistelut

20 minuuttia

Valmistus

8 minuuttia

Vaikeusaste

Helppo




Valmistus

  1. Aseta tomatillot, poblano ja salaattisipuli EasyDelight:iin. Peitä ja laita mikroaaltouuniin, 3 min 900 watin teholla, sekoita puolivälissä. Anna jäähtyä hieman

  2. Kaada tomatilloseos SuperSonic Chopper Suureen, lisää korianteri, valkosipulijauhe ja suolaa maun mukaan. Aseta kansi paikoilleen ja vedä narusta, kunnes seos on hyvin sekoittunut ja soseutunut.

  3. Lämmitä maissitortilloja 30 sekuntia. Täytä jokainen kanansuikaleilla ja rullaa kiinni.

  4. Asettele rullat UltraPro 2 l:n pohjalle. Lusikoi päälle salsa verde, peitä ja laita mikroon 4 minuutiksi 500 watin teholle. Lisää juusto ja laita mikroon ilman kantta vielä 30 sekunniksi 900 watin teholle tai kunnes juusto on sulanut.

Tarjoile ranskankerman ja avokadoviipaleiden kanssa.

 
Top