Mansikka- ja sitruunakuppikakut
Valmistus
Valmistusaineet
6 Kuppikakkua
- 250 g mansikoita
- 3 rkl neutraalinmakuista öljyä
- 1 sitruuna (mehu ja raastettu kuori)
- 125 vehnäjauhoja
- 62 g sokeria
- 1 tl ruokasoodaa
- 1/2 tl leivinjauhetta
- 1/2 tl suolaa
- Kuorrutus
- 62 g pehmeää voita
- 1 rkl vaniljasokeria
- 1.5 rkl sitruunamehua
- 150 g tomusokeria
Esivalmistelut
10 minuuttiaValmistus
18 minuuttiaTekeytymisaika
10Vaikeusaste
HelppoValmistus
-
Ota kylmä uuniritilä uunista ja laita Silikoni Kuppikakkuvuoka ritilälle. Lämmitä uuni 180 asteeseen.
-
Laita mansikat SuperSonic Chopper Suureen ja soseuta narusta vetämällä. Lisää öljy, sitruunan mehu ja kuori ja sekoita.
-
Laita kuivat ainekset Ultimate Vatkauskulhoon 3,5 l. Kaada SuperSonic Chopper Suuren sisältö kulhoon ja sekoita.
-
Jaa taikina Silikoni Kuppikakkuvuokaan ja paista 15–18 minuuttia. Anna kuppikakkujen jäähtyä, ennen kuin otat ne vuoasta.
-
Kuorrutus: Laita voi, vaniljasokeri ja sitruunamehu EZ Speedyyn. Sekoita vaihteella 2. Lisää puolet tomusokerista ja sekoita tasaiseksi. Lisää loput tomusokerista ja sekoita.
-
Koristele muffinit kuorrutuksella Pursottimen avulla. Lisää halutessasi päälle tuoreita mansikoita.