Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Jälkiruoat
Takaisin tuloksiin

Mansikka- ja sitruunakuppikakut

  • Tupperware Mansikka- ja sitruunakuppikakut

Valmistus

Valmistusaineet

6 Kuppikakkua

  • 250 g mansikoita
  • 3 rkl neutraalinmakuista öljyä
  • 1 sitruuna (mehu ja raastettu kuori)
  • 125 vehnäjauhoja
  • 62 g sokeria
  • 1 tl ruokasoodaa
  • 1/2 tl leivinjauhetta
  • 1/2 tl suolaa
  • Kuorrutus
  • 62 g pehmeää voita
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 1.5 rkl sitruunamehua
  • 150 g tomusokeria

Esivalmistelut

10 minuuttia

Valmistus

18 minuuttia

Tekeytymisaika

10 

Vaikeusaste

Helppo




Valmistus

  1. Ota kylmä uuniritilä uunista ja laita Silikoni Kuppikakkuvuoka ritilälle. Lämmitä uuni 180 asteeseen.

  2. Laita mansikat SuperSonic Chopper Suureen ja soseuta narusta vetämällä. Lisää öljy, sitruunan mehu ja kuori ja sekoita.

  3. Laita kuivat ainekset Ultimate Vatkauskulhoon 3,5 l. Kaada SuperSonic Chopper Suuren sisältö kulhoon ja sekoita.

  4. Jaa taikina Silikoni Kuppikakkuvuokaan ja paista 15–18 minuuttia. Anna kuppikakkujen jäähtyä, ennen kuin otat ne vuoasta.

  5. Kuorrutus: Laita voi, vaniljasokeri ja sitruunamehu EZ Speedyyn. Sekoita vaihteella 2. Lisää puolet tomusokerista ja sekoita tasaiseksi. Lisää loput tomusokerista ja sekoita.

  6. Koristele muffinit kuorrutuksella Pursottimen avulla. Lisää halutessasi päälle tuoreita mansikoita.

 
Top