Takaisin tuloksiin
Ylösalaisin suippokaalisalaatti
Valmistus
Valmistusaineet
1 henkilölle
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl vihreää basilikapestoa
- 1 kourallinen suippokaalia
- 1 kourallinen porkkanasuikaleita
- 2 kourallista vuonankaalia
- 2 rkl keitettyjä spelttijyviä
- 2 rkl fetaa
- 2 rkl granaattiomenan siemeniä
Esivalmistelut
10 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
-
Leikkaa suippokaali SuperSonic Chopper Suuressa ja tee porkkanasuikaleet Yleiskuorijalla.
-
Rakenna salaatti seuraavassa järjestyksessä:
- Oliiviöljy ja pesto pohjalle
- Suippokaali, porkkana ja vuonankaali
- Spelttijyvät
- Feta
- Granaattiomenan siemenet
-
Laita kansi päälle ja nosta jääkaappiin. Kun on syömisen aika, käännä se lautaselle. Pesto ja öljy valuvat salaatin päälle.
Vinkki: Ripottele päälle hienonnettuja pähkinöitä, esim. suolattuja manteleita. Voit lisätä myös proteiinia, kuten broileria.