Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Jälkiruoat Kakut
Takaisin tuloksiin

Hedelmäinen murotaikinapiirakka

  • Tupperware Hedelmäinen murotaikinapiirakka

Valmistus

Valmistusaineet

4 henkilölle

  • 100 g vehnäjauhoja
  • 0.7 dl sokeria
  • 1/4 tl leivinjauhetta
  • 1 hyppysellinen ripaus suolaa
  • 80 g voita (pieninä paloina)
  • 2 munankeltuaista
  • VALITSE YKSI TÄYTTEISTÄ:
  • Appelsiinipiirakka:
  • 50 g appelsiinimarmeladia
  • 3 appelsiinia (kuorittuina ja ohuiksi viipaloituina)
  • Vadelma- tai Mansikkakermapiirakka
  • 1.75 dl kermavaahtoa
  • 200 g vadelmia tai mansikoita
  • 1/2 rkl tomusokeria (marjojen kääntelyyn)
  • Päärynäinen hassel¬pähkinä-suklaapiirakka:
  • 50 g suklaa- ja hasselpähkinälevitettä
  • 4 säilöttyä päärynän puolikasta (valutettuina ja ohuiksi viipaloituina)

Esivalmistelut

10 minuuttia

Valmistus

29 minuuttia

Tekeytymisaika

30 minuuttia

Vaikeusaste

Helppo




Valmistus

  1. Ota ritilä pois uunista ja lämmitä uuni 180 asteeseen.

  2. Laita kaikki taikinan ainekset Ultimate Vatkauskulhoon 3,5 l ja vaivaa sormilla koossa pysyväksi tasaiseksi taikinaksi, jossa ei näy voipaloja. Vältä vaivaamasta taikinaa liikaa.

  3. Painele taikina tasaisesti Silikonivuoka Pieni Pyöreään ja tasoita Kaapimella.

  4. Laita Silikonivuoka Pieni Pyöreä kylmälle uuniritilälle, nosta ritilä uunin toiseksi alimmalle tasolle ja paista 27–29 min.

  5. Anna jäähtyä kokonaan, n. 30 min. Irrota pohja varovasti vuoasta ja lisää haluamasi täyte. Levitä ensin marmeladi, kermavaahto tai suklaa- ja hasselpähkinälevite Pienellä Kaapimella. Lisää hedelmät päälle. Tarjoa halutessasi kermavaahdon kanssa.

 
Top