Key Lime Mousse
Valmistus
Valmistusaineet
4 henkilölle
- 100 g grahamkeksejä (noin 10 keksiä)
- 25 g voita (kylmänä ja leikattuna kuutioiksi)
- 220 g tuorejuustoa
- 140 ml makeutettua kondensoitua maitoa
- 150 g kreikkalaista jogurttia tai luonnonjogurttia
- 4 limen mehu (noin 60 ml)
- Tarjoiluehdotus
- yhden limen kuori
- kermavaahto
Esivalmistelut
15 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
-
Laita grahamkeksit ja voi SuperSonic Chopper Suureen, jossa on teräosa, aseta kansi päälle ja vedä narusta, kunnes seos on hienojakoista. Kaada seos Junior Vatkauskulhoon Kaapimen avulla, ja siirrä se sivuun.
-
Mousse: Laita tuorejuusto, kondensoitu maito ja jogurtti puhtaaseen SuperSonic Chopper Suureen, jossa on vispiläosa. Aseta kansi päälle ja vedä narusta, kunnes seos on täysin sekoittunut.
-
Aseta suppilo kiinni kanteen suljetussa asennossa. Kaada limen mehu suppiloon ja kierrä avoimeen asentoon. Vedä narusta sekoittaaksesi mehun mousseen
-
Tarjoiluehdotus: Jaa keksiseos tasan neljään lasiin ja jaa sen jälkeen limemousse keksikerroksen päälle. Viimeistele kermavaahdolla ja limen kuorella.
Voit valmistaa moussen ennakkoon ja säilyttää sitä jopa kolme päivää jääkaapissa ilmatiiviissä säilytysastiassa, esim. Satelliitissa.