Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Kakut
Takaisin tuloksiin

Karkkiruutupikkuleivät

  • Tupperware Karkkiruutupikkuleivät

Valmistus

Valmistusaineet

40 Pikkuleipää

  • 150 g vehnäjauhoja
  • 50 g sokeria
  • 100 g voita
  • 1 ripaus suolaa
  • 1 munankeltuainen
  • 20 nallekarkkia

Esivalmistelut

20 minuuttia

Valmistus

10 minuuttia

Tekeytymisaika

30 minuuttia

Vaikeusaste

Helppo




Valmistus

  1. Sekoita jauhot, sokeri, suola ja munanvalkuaiset SuperSonic Chopper Suuri. Irrota teräosa, alusta taikina käsin ja kokoa taikina yhtenäiseksi massaksi.

  2. Laita taikina Mini Satelliittiin 6 dl, ja laita se jääkaappiin 30 minuutiksi.

  3. Esilämmitä uuni 180 asteeseen (ei kiertoilma).

  4. Ripottele Leivinalustalle hieman jauhoa, kaulitse sen jälkeen taikina kylmällä vedellä täytetyllä Yleiskaulimella, johon on kiinnitetty 3 mm Muotit. Jos taikina on tahmea, lisää vielä jauhoa, niin että se ei tartu kiinni Leivinalustaan.

  5. Ota taikinasta kuvioita muotilla ja nosta pikkuleivät Silikoni reunukselliselle Leivinalustalle (aseta ne kylmälle pellille).

  6. Leikkaa tai poista pikkuleipien keskiosa. Leikkaa nallekarkit kahtia ja sijoita yksi jokaisen taikinakappaleen keskelle.

  7. Paista jokainen pelti erikseen 8-10 min. Anna pikkuleipien jäähtyä kokonaan, ennen kuin nostat ne pois Leivinalustalta.

 
Top