Takaisin tuloksiin
Paistettu leivitetty kana
Valmistus
Valmistusaineet
- 3 henkilölle
3 – 4 annosta päivälliseksi tai
viipaloi täytteeksi
6 – 8 voileivälle esim.
chilimajoneesin ja salaatin kanssa.
- 3 kokonaista kananrintaa
- 30 g pehmeää voita (tai 30 g
- majoneesia)
- 4 dl maissihiutaleita
- 50 g raastettua parmesaania
- 2 rkl kuivattua sipulia
- Ripaus pippuria
Esivalmistelut
10 minuuttiaValmistus
35 minuuttiaVaikeusaste
KeskivaikeaValmistus
- Laita uuni lämpiämään 180 °C. Leikkaa kanan rintapalat puoliksi pituus-suunnassa ja mureuta liha nuijimalla sitä.
- Levitä voita kummallekin puolelle Pullasudin avulla. Lait kanapalat Click n' Shake ritilälle ja laita sivuun.
- Hienonna maissihiutaleet Yrttileikkurissa (kahdessa erässä) ja laita Satelliitti-kulhoon.
- Sekoita/hienonna loput aineet Yrttileikkurissa. Lisää maissihiutalemurska ja sekoita hyvin.
- Kaada puolet maissihiutalesekoituksesta Click n' Shake astian pohjalle, laita ritilä kananrintapaloineen päälle ja ripottele jäljellä oleva maissihiutalesekoitus kanan päälle.
- Sulje astia ja ravistele kääntämällä sitä ylösalaisin ja sen jälkeen oikea puoli ylöspäin liikettä 6 – 8 kertaa.
- Laita kana UltraPro 2 l -astian kannelle ja aseta UltaPron astia päälle suojaksi. Paista uunissa 180 °C:ssa 30 – 35 min tai kunnes se on kypsää.